2014. február 6., csütörtök

Melegszendvics Rubin-módra

Egy ideje kerülöm a felvágottak fogyasztását. Semmilyen orvosi probléma nem áll a háttérben, és különleges diéta sem. Egyszerűen jobban érzem magam, mióta nem kerül a tányéromra ilyesmi. A melegszendvicsért viszont még mindig rajongok, ezért kitaláltam magamnak egy olyan változatot, ami ízletes és gazdag feltéttel készül. Lehet, hogy ez a spanyol viasz esete, számomra mindenesetre új. :))

Melegszendvics by Rubin

Hozzávalók:
kenyér
vaj 
bazsalikom
paradicsom
sajt

A sütőt előmelegítem 180 fokra. A kenyérszeleteket megkenem vajjal, megszórom bazsalikommal. Ezután következnek a karikára vágott paradicsomok, a tetejére pedig sok-sok sajtot reszelek. 
Tepsibe teszem a szendvicseket, és 10 perc alatt megsütöm. Az én ízlésem szerint akkor jó, ha a kenyerek alja ropogós, a tetejére pedig ráolvadt a sajt.

1 megjegyzés:

  1. Én mostanában vaj helyett tejföllel kenem meg a kenyeret, próbáld ki, valami isteni :)

    VálaszTörlés